Natuur Fotografie: Nederlandse Herfst

Geplaatst op

Herfst in Nederland is een fenomeen op zich. Behalve dat we van de één op de andere dag van comfortabel terrasjes weer, langzaam naar de winter glippen – betekent dit ook blaadjes! Heel… veel… blaadjes…

En die moeten natuurlijk op de foto! Want dit creert een symfonie van kleuren door de straten, steden en dorpen. Ik heb geprobeerd dat in 2017 te pakken te krijgen. Een stukje uit de bossen van Heiloo in het noorden. Maar natuurlijk mag het zuiden van het land hier niet bij ontbreken. Het prachtige Maastricht en omgeving bieden zoveel moois! Als je in Maastricht in de auto stapt, zit je binnen 10 minuten in Belgie. En mocht je gewoon in Nederland blijven, is de omgeving in het zuiden zo gigantisch  mooi! Het zijn veels te kort foto’s om echt een goede impressie te kunnen geven, maar ik probeer het…

3 reacties op “Natuur Fotografie: Nederlandse Herfst&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *