Event Foto Reportage: Mustang Fever

Geplaatst op

Ok, het is zaterdag 14 april 2018. Je hebt één van de 2000 events geliked op facebook – maar deze is toch zeker wel de moeite waard. Het is in Belgie ergens… Eens kijken, 41 minuten rijden! Ok ik ga nu heen, dan heb ik een half uurtje om foto’s te maken!

Maar wat een pracht en praal zeg. Dit is iets waar je zeker een hele ochtend kan rondlopen om je ogen uit te kijken! Helaas kon ik mij alleen beperken tot een paar mooie plaatjes van al het moois wat daar stond.

De mustangs van <1970 zijn klassiek ge-etaleerd! Maar de nieuwe varianten (de Tornado) zijn ook prominent aanwezig! Wat een beestjes.

Zie facebook event: Mustang Fever

Wat is jouw favoriet?

 

Eén antwoord op “Event Foto Reportage: Mustang Fever”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *