Interieur Fotos: Conclusion Zuyd foto’s online op google

Geplaatst op

Conclusion is een prachtige partij om voor te werken. Met meer dan 1200 medewerkers verspreid over 6 vestigingen door het hele land,  wordt het gehele spectrum van IT dienstverlening aangeboden.  Supermooi om het kantoor in Utrecht naast het voetbalstadion binnen te lopen en daar met grote letters Conclusion te zien staan op het kleurrijke logo, maar  binnen lopen in het kantoor van Conclusion Zuyd in Heerlen is toch wel een hele andere ervaring!

Dit kantoor is gevestigd in de “Smart Services Campus” op de 6e verdieping en is qua interieur voorzien van een zeer moderne inregeling – van zelfwaterende planten,  riant ingerichte  meeting rooms tot en met een ruimtelijke indeling- en het uitzicht – waar je U tegen zegt (getuige de header foto)!

Zodra je in google in-typt “Conclusion Zuyd” zul je onderstaand op ‘Foto’s’ kunnen klikken.

Vervolgens zul je een portfolio aan foto’s van Conclusion Zuyd zien.
Hierbij is gebruik gemaakt van een deel van de door mij gemaakte foto’s die je kan terugvinden in onderstaand foto overzicht.

 

Overigens voor een waarheidsgetrouwe impressie van het gebouw en het leven van een consultant bij Conclusion Zuyd – zie  “The Dramatic life of a Consultant” (opent in nieuwe tab)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *