Werk aan de muur: Maastricht Maaspromenade

Geplaatst op

Bij u boven de bank

Nu beschikbaar: een prachtige foto van de Maastricht Maaspromenade hartje centrum. Te bestellen voor boven de bank of op de muur. Verras uw gasten met deze aanwinst.

Over de foto

Maastricht Maaspromenade verlicht op een koude winternacht. Prominent aan de maas gelegen, zijn deze 3 boten verankerd in een iconisch aanzicht. De hijskraan staat roerloos stil, het is koud en het is bijna te zien op de foto. Des te beter om dit lekker in huis op te hangen en te verkneukelen bij de kachel.

De pracht van het zuiden

Dit werk is onderdeel van “de pracht van het zuiden” – een serie van werken uit het zuiden van Nederland en de top van België. Bourgondisch Maastricht, het Limburgs glooiende landschap, de lichtjes die een stad laten fonkelen. Al deze prachtige elementen vast leggen op het juist moment – dat is waar mijn oeuvre naar rijkt.

Oké en nu – kan ik deze bestellen?

Om te bestellen werk ik samen met “Werk aan de muur” – een zeer betrouwbare partner die met een 9,5 beoordeeld is door klanten – gebaseerd op 853 beoordelingen.

Je bent geheel zelf in staat het materiaal te kiezen; met of zonder lijst en uiteraard de grootte van het werk. De levering en betaling zal lopen via werk aan de muur. Door te klikken op de onderstaande afbeelding zal je doorgeleid worden naar de webshop, waar je eens kan kijken wat het jou zou kosten en welke opties er wel allemaal niet zijn:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *