Fotoshoot LOVAH Galadiner 2023

Geplaatst op

Fotoshoot LOVAH Galadiner 2023

Vrijdag 13 januari 2023, een milde wintermiddag die langzaam overliep naar een schitterende avond in de prachtig gelegen “Buitenplaats Vaeshartelt” te Maastricht. Hier zullen de verschillende jaargangen van de Landelijke Organisatie Van Aspirant Huisartsen (LOVAH) namelijk neerstrijken voor een heerlijk driegangen-diner, gevolgd door een feest inclusief ingehuurde DJ.

Feest & Diner

Uitbundige lachsalvo’s; vele lege flessen wijn – en hier en daar een fotograaf die tussendoor een foto maakt. Het diner was bijzonder geslaagd, getuige de lege borden en met het goede gezelschap bleef menig “AH” dan ook friviool hangen in het restaurantgedeelte, alvorens neer te strijken in het met muziek gevulde aangelegen huisfeestje…

Daarna gingen de eerste voetjes gingen wat langzaam van de vloer, maar toen eenmaal het goudgele goedje rijkelijk begon te stromen, begon dan ook de echte dansmachines warm te worden. Van heerlijk meezingen tot shotjes en met z’n alleen van 1 persoon alle sigaretten oproken, het was een fantastisch spektakel.

Classics

Wat klassieke foto’s konden niet uitblijven, daar de ruimte zich daar bijzonder voor had geleend (uitrader om eens een borrel te gaan doen bij Buitenplaats Vaeshartelt”).
Daar de balzaal gevuld was met een weelde aan prachtige schilderijen met Renaissance-, Impressionistische- of ook wel Barok-stijl, was het dan ook tijd om onderstaande prachtige ensembles sierlijk en tijdloos vast te leggen met als achtergrond dit fijngebalanceerde tafereel uit de oudheid.

 

Ik als fotograaf op jouw event?!

Zie dan de prijzen op de Event Fotografie pagina (opent in nieuw tabblad)- of mail mij direct info@dorusmarchal.nl. Nog sneller: geef mij een belletje op +31610089029

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *