Bruiloft Stefan & Jozefa

Geplaatst op

Trouwen Stefan & Jozefa

Een prachtige zomerdag in 2023, te weten zaterdag 17 juni. De dag dat Stefan Maesen en Jozefa de Gelissen het jawoord aan elkaar hebben gegeven in het prachtige Maasmechelen. Een dag om niet te vergeten – van de make-up tot en met de laatste gast op het feest, het was fantastisch!

Het lokale gemeentehuis te Maasmechelen is waar de officiële ceremonie plaats heeft gevonden. De plechtigheid was mooi in een grote zaal met veel licht, waar iedereen knus op elkaar, aandachtig naar de ceremoniemeester zat te luisteren

De receptie vond plaats in de prachtige binnenplaats “Gastrobar Barbacao” te Maasmechelen. Naast een prachtige aankleding en super bediening, was de ambiance dan ook geweldig! Fantastische hors-d’oeuvre’s werden geserveerd met heerlijke glazen wijn. Menig gast heeft zich goed weten te vertoeven in de met zon afgeladen achtertuin.

Het feest ging tot in de late uurtjes door! Wat een geweldige sfeer en leuke swingende muziek, het was lachen, gieren brullen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *