Asia 2024: Roadtrip to Kho Pangang (Thailand)

Geplaatst op

Asia 2024: Roadtrip to Kho Pangang (Thailand)

Asia 2024 – the epic trip of a lifetime. Walter, Annie, Yvo en Dorus op een roadtrip door Thailand (en later waarschijnlijk Vietnam). De reis begint met een trein vanuit Luik naar Parijs, om daar nog de laatste wijntjes te drinken en een heerlijke Bouillabaise soep te eten bij “Au cadet de Cascogne” praktisch op het schilderspleintje in Montmartre (have you never been, you should do so and visit).

Met een VEELS te zware backpack (Dorus) – was het 1 eerste dagje het dynamische duo Annie en Dorus (50% loaded) en de tweede dag kwam onze Walter joinen (75%) om te beginnen met de vlucht naar Bangkok in de avond.

 

Parijs

 

Roadtrip to Kho Pangang

Na een bijzonder lange vlucht met een overstap op New Delhi – die echt werkelijk waar verschikkelijk was, werden we uiteindelijk opgehaald door Yvo (100% loaded) in zijn monstertruck – waar deze epic roadtrip een feit mee is!

5 reacties op “Asia 2024: Roadtrip to Kho Pangang (Thailand)&rdquo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *