Fotobehang

Zit u ook vaak naar een lege muur te kijken en denkt u – hier mist wat! Of had u altijd al iets speciaals voor ogen – maar heeft u het niet kunnen plaatsen wat dat speciaals was? Geen zorgen, daar zorg ik voor!

Uw gehele muur kan namelijk opgevuld worden met een prachtige foto van Maastricht of omgeving. Of, per verzoek kan een foto conform uw wensen genomen worden. Neem een voorbeeld aan bovenstaande foto, die op verzoek van de klant is genomen en te bezichtigen is op de muur bij de Calvariestraat 40 in Maastricht. Zie hier een mooi filmpje over hoe ik te werk ben gegaan bij het plaatsen van bovenstaande foto.

Fotobehang van dorusmarchal.nl – hoe werkt dat?

Afhankelijk van de maat van uw muur, zullen de kosten meer of minder worden – waarbij de bovenstaande foto is op basis van 450cm x 180cm.

 • € 190 euro
  • Foto – selectie dan wel op verzoek gemaakt
  • Print in fotobehang – conform maten 450 cm * 180 cm
 • Behang service
  • De behang service is optioneel, waar jij als klant volledig ontzorgt wordt. Na het opgeven van de maten en selectie van de gewenste foto voor het behang, zal ik persoonlijk het printen en vervolgens het behangen verzorgen.
  • De kosten voor het behangen zullen €100 euro bedragen (ongeacht de maat van het fotobehang). Hier zit alles inbegrepen, inclusief onkosten voor materiaal, lijm, strijkkwasten en andere materiaalbenodigdheden.

Wilt u eens weten wat het u zou kosten?
Vul dan onderstaand formulier in met uw maten en dan zal ik daar op terug komen met een indicatie prijsopgave (offerte).

Vervolgstappen

 1. Zodra u het formulier heeft ingevuld, zal ik vervolgens een e-mail sturen naar het opgegeven e-mailadres, met een indicatie prijsopgave (offerte)
 2. Ligt dit binnen uw budget, dan kunt u dat laten weten per e-mail zodat we een afspraak kunnen plannen om het verzoek nader te bespreken (type foto, exacte maten, objecten in de weg, sfeerimpressie kamer). Deze afspraak is tevens geheel vrijblijvend (gratis).
 3. Na het vinden van de gewenste foto en het akkoord voor de afdruk, zal het behang gedrukt worden en vervolgens opgehangen.
 4. Het drukken neemt zo’n 1-3 dagen in beslag
 5. Het behangen – op afspraak (indien in prijs begrepen) – zal zo’n 3-4 uur in beslag nemen (afhankelijk van de grootte)*

* Afwerking dient wellicht gedaan te worden in een vervolgafspraak – danwel een later tijdstip op dezelfde dag i.v.m. het drogen van de behanglijm dat benodigd is.

Zou jij ook een speciale foto uit Maastricht en omgeving op behang willen, of zou je eens willen kijken wat er reeds voor mooie foto’s in mijn collectie zitten – maar nu geen tijd? Bel mij direct op 06 10089029 of stuur mij een SMS berichtje en dan hebben wij later contact!