Linkedin Portret

Linkedin Portret

Heeft u altijd al een stijlvolle profielfoto willen hebben? Ik maak voor u een hoogkwalitatieve, zakelijke en tevens professionele eye catcher die perfect gebruikt kan worden als LinkedIn profielfoto of elk ander doeleinde. 

Het maken van het portret zal zo’n 15 minuten (max 30) in beslag nemen. Met behulp van een mooie egale achtergrond en professionele belichting, zal dit resulteren in een karakteristieke maar tevens stijlvolle en krachtige linkedin foto. 

  • Prijs €29,95 euro (incl. btw) Duur Ongeveer 10 tot 15 minuten

 

 

Wilt u ook een professionele Linkedin foto? Hier beneden is de beschikbaarheid direct zichtbaar en kunt u gemakkelijk en snel reserveren op het gewenste tijdstip.

Hoe reserveer ik?

  1. Klik op gewenste datum/tijdsstip –-> Een uitvouw menu toont zich.
  2. Klik op “Ga Verder” –> Invoervelden worden beschikbaar.
  3. Vul uw Voornaam, Familienaam, E-mail en Telefoonnummer in. –> Als enige velden nodig voor de reservering.
  4. Druk op “Bevestigen” –> Klaar!

Na het klikken op “Bevestigen” zult u binnen enkele seconden de reservering bevestigd krijgen per e-mail, inclusief datum en tijdstip. 

* Note – De locatie van de shoot is te Heerderweg in Maastricht. De betaling komt na de shoot – contant (gepast) of middels digitaal betaalverzoek “Tikkie”.

[ameliaevents]

Zit er geen geschikte datum/tijdstip bij? Laat een berichtje achter via de contact pagina of sms of bel direct naar +31610089029 en dan stemmen wij gezamenlijk een gepaste datum/tijdsstip vast voor beide.