Trouwfoto’s – Stefan & Jozefa – 17 Juni 2023

 

Een prachtige zomerdag in 2023, te weten zaterdag 17 juni. De dag dat Stefan Maesen en Jozefa de Gelissen het jawoord aan elkaar hebben gegeven in het prachtige Maasmechelen. Een dag om niet te vergeten – van de make-up tot en met de laatste gast op het feest, het was fantastisch!

Make-up

Met de champagnefles ontkurkt op de Ruiterstraat 10 – is het wachten op de familie, vrienden en getuigen. Met spanning wordt het pak uit de kast gehaald en de manchetknopen opgespeld. 5 minuten hier vandaan is de bruid reeds bezig met hetzelfde proces. Overigens was de spanning goed te snijden; als een heet mes door de boter… Heerlijk relaxt voorbereiden voor de grote dag!

 

Aankomst en Familie

Beide bijzonder mooi aangekleed, was het moment gekomen om elkaar te ontmoeten bij Jozefa thuis! Het moment waarbij de bruidegom en bruid elkaar voor de eerste keer zouden zien. Met familie, vrienden en getuigen erbij, zijn hier ook de eerste shots gemaakt.

 

Trouwceremonie Gemeentenhuis

Het lokale gemeentehuis te Maasmechelen is waar de officiële ceremonie plaats heeft gevonden. De plechtigheid was mooi in een grote zaal met veel licht, waar iedereen knus op elkaar, aandachtig naar de ceremoniemeester zat te luisteren

.

 

Receptie

De receptie vond plaats in de prachtige binnenplaats “Gastrobar Barbacao” te Maasmechelen. Naast een prachtige aankleding en super bediening, was de ambiance dan ook geweldig! Fantastische hors-d’oeuvre’s werden geserveerd met heerlijke glazen wijn. Menig gast heeft zich goed weten te vertoeven in de met zon afgeladen achtertuin.

 

Wedding Shoot

Tussen de receptie en het diner, zijn de bruid en bruidegom mee gegaan het landschap in om foto’s van hun samen te schieten: de weddingshoot. 

 

Familie Foto’s

Samen met de aanwezige familie op de receptie – was het dan tijd voor een shoot van verschillende samenstellingen vrienden en familie. 

 

Feest-aanvang en openingsdans

Na een fantastisch diner en het arriveren van alle gasten, was het dan uiteindelijk tijd voor de openingsdans!

 

Feest

Het feest ging tot in de late uurtjes door! Wat een geweldige sfeer en leuke swingende muziek, het was lachen, gieren brullen!

 

 

Ik hoop dat jullie de foto’s een goede reflectie vinden van de bijzondere dag. Want één ding kan ik wel zeggen; zelf vond ik het een bijzonder goed geslaagde en prachtige dag!

Wil jij een specifieke foto?

Wil jij een specifieke foto (of meerdere) – in goede kwaliteit? Mail dan naar mij info@dorusmarchal.nl met het fotonummer en dan zal ik deze in hoge kwaliteit naar jou toe sturen.
Gelieve de gehele foto-titel te noemen van de foto’s die je wilt – bijvoorbeeld “600 Familie Fotos-641”.